En tjeneste som vil bety noe for folk

Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar.

Vår arbeidskultur

Vi ønsker å jobbe et sted der vi har ansvar, frihet og masse rom for utvikling. Vi tror også på at vi som jobber her er de beste til å være med å forme kulturen vår og hvordan vi jobber.

Et team består som vi alle vet av mange personligheter med ulik erfaring og kompetanse. Har du jobbet et sted der dere dro på karaoke på fredager, eller hadde turer til Finnmarksvidda hver sommer, er det bare å ta dette med videre.

Vår filosofi?

Vi stoler på at du selv vet best hvordan du løser oppgavene dine. I Otto fra Bertel O. Steen får du anledning til å påvirke hvordan vi skal ha det på jobb og være med på å forme arbeidsplassen på flere måter. Derfor er det lov å snu ting på hodet.

Vi jobber kontinuerlig med å skape et arbeidsmiljø vi trives i, derfor får du masse ansvar og tilsvarende mengde med frihet.

Bertel O Steen

Visste du at Bertel var en nysgjerrig innovatør?

Helt fra starten av karrieren med import av blant annet Champagne og pistoler, var Bertel O. Steen en våken og nysgjerrig innovatør. I 1907 så han muligheter i det moderne fremkomstmiddelet som begynte å rulle ut på veiene, også kjent som automobilen. Fra den gang har bilen spilt en stor rolle i folk sine liv og i hvordan samfunnet er bygget opp. Bilen forandret alt. Nå er det i ferd med å forandres igjen. Det er her vi kommer inn.

Ønsker du å briljere i jobbintervjuet og imponere i lunsjen? Ta en titt på Bertel O. Steens historikk og les jubileumsboka.

Ledige stillinger

Vil du bli med oss å snu opp ned på ting? Her finner du oversikt over de nye kollegaene vi er på jakt etter akkurat nå. Ser du ikke noe som passer deg, men tenker du kan være en riktig lagspiller? Send oss gjerne en åpen søknad og fortell hvorfor du bør være en del av teamet.

Nysgjerrige utviklere
Oslo
Frontend-utvikler
Oslo
Sykkelekspert
Oslo