Om Otto

Bærekraftig, trygt og fleksibelt.

Prøv Otto i dag.

Person som putter lader i el-bil

Otto er en tjeneste fra Bertel O. Steen.

Med vår omfattende erfaring innen mobilitet, gir vi bedrifter og kommuner muligheten til å effektivt administrere og optimalisere deres bilflåter.

Trygghet er vår førsteprioritet. Med Otto som din partner tar vi oss av alt fra vedlikehold og service til dekkskift og renhold. Du kan være trygg på at bilene i din flåte alltid er i topp stand og klar til bruk. Vårt dedikerte team av eksperter sørger for at du kan fokusere på din kjernevirksomhet, mens vi tar oss av biladministrasjonen.

Vi er her for å gjøre livet ditt enklere. Vår flåtestyringsløsning er utviklet for å være brukervennlig og tilpasset dine behov. Med vårt intuitive system kan du enkelt planlegge og koordinere kjøretøyene i flåten din, administrere kjørelengder, opprettholde vedlikeholdsplaner og mer. Med Otto blir flåtestyring en smidig og effektiv prosess.

Bærekraft er en viktig verdi for oss. Ved å velge flåtestyring og biladministrasjon med Otto, bidrar du til å redusere klimaavtrykket. Ved å optimalisere bilbruk, redusere unødvendige kjøreturer og fremme deling av kjøretøy, kan vi sammen redusere antall biler på veiene og bidra til en mer miljøvennlig fremtid.

Om Bertel O. Steen

Bertel O. Steen Detalj er en av Nordens største aktører innen salg- og servicetjenester for personbil og varebil.
Forhandlervirksomheten driver med nybilsalg av konsernets bilmerker, bruktbilsalg samt salg av servicemarkeds- og finansieringstjenester.

For deg som ønsker å leie en bil over en bestemt periode, og for avtalt kjørelengde, er leasing et godt alternativ. Her kan du lese mer om leasing av bil.

Våre verdier

 • Du kan føle deg trygg når du bruker Otto sin bildelingstjeneste

  Trygghet

  Vi tar oss av vedlikehold, service, dekkskift og renhold slik at du alltid kan være trygg på at bilene våre er i topp stand.

 • Vi er der du trenger oss

  Tilgjengelighet

  Vi skal være der folk trenger oss og til pris som gjør oss tilgjengelig for alle.

 • Bildeling er bærekraftig. En delebil kan erstatte bruken av opp til 15 private biler

  Bærekraft

  Det er mange grønne grunner til å velge bildeling Otto. Visste du f.eks at én delebil erstatter bruken av opp til 15 private?

Visste du at en delebil kan erstatte 15 privatbiler?

- Transportøkonomisk institutt

Jobbe med oss?

Vi er alltid interessert i å snakke med nysgjerrige, flinke og trivelige folk som vil være med å endre måten vi forflytter oss på og som vil bidra til en grønnere verden.

Kontaktinfo

Otto besøksadresse

Sandakerveien 64
0483 Oslo

Otto firma-adresse

Solheimveien 7
1461 Lørenskog
Org. nr: 915 972 330

Support

Kontakt oss via chat, telefon
679 00 400 eller e-post
hei@otto.no

Kontakt oss via chat, telefon eller e-post