Vår ambisjon

Vår ambisjon er at du skal komme deg dit du skal på en fleksibel og miljøvennlig måte. Vi tror at dine behov for ulike løsninger er fremtiden og at deletjenester som Otto bidrar til å skape en bedre utnyttelse mellom deg som bruker og produktparken som helhet. Otto er et initiativ fra Bertel O. Steen som en del av et større mål om å bygge morgendagens mobilitet. Dette gjør vi ved å løse standardiserte problemstillinger til transport på en nytenkende måte og ved å følge nye krav som stilles til kundeopplevelser.

Hvorfor Otto?

Med Otto i nærheten har du alltid en skikkelig, praktisk og bærekraftig måte å ta deg dit du skal. Du vil ha gleden over alle fordelene med å ha din egen elsykkel, elsparkesykkel eller bil, men ikke byrden av å faktisk eie en.

Bedre klima
mer bærekraft

Her kan vi alle bidra. Én delingsbil kan erstatte opp mot 15 private biler, og med sykkel eller sparkesykkel får du frisk luft mens du bidrar.

Bedre økonomi – delingsøkonomi

Ta fram kalkulatoren og finn ut hva bilen din koster deg! Vi lover deg at du blir overrasket. Så lenge vi ikke kjører eller sykler hele tiden er det lurt at vi deler.

Reduserer forskjeller
mellom oss

Delingsbiler og delingssykler gir flere mennesker samme mulighet og du utvider kjøpergruppen til boligen din ved et salg.