Unik plattform

Vi tilbyr en bred portefølje av kvalitetsbiler i alle segmenter hvor teknologien er installert av oss. Våre elektriske delingssykler er robuste og av høy kvalitet. Det samme er våre elektriske sparkesykler og cargosykler. Alt lades og låses i en dockingstasjon som sørger for at ordningen alltid er trygg og ryddig.

Biler

En fleksibel bilpark, kan gjøre hverdagen enklere. Otto tilbyr bybiler som gjør parkeringen til en lek, store varebiler til den store flyttedagen eller praktiske biler som får deg og dine til helgas hyttetur.

Elsykler

For mange kan en elektrisk sykkel erstatte bilen på mange av hverdagsturene. Du kan for eksempel sykle med høy fart til jobben og selv med motbakker og motvind på veien, komme frem med et smil.

Elsparkesykkel

En elektrisk sparkesykkel er kanskje det beste fremkomstmiddelet i byen og spesielt for deg som vil komme deg litt kjappere til toget, fotballtreningen eller til bussen om morgenen.

Otto – Borettslag & sameier

I Otto tar vi utgangspunkt i at reisen starter der du bor. Med biler og sykler fra oss i ditt borettslag eller sameie er du bare noen få tastetrykk på mobilen unna det transportmiddelet du trenger. Om bilene skal være eksklusive for beboerne eller om du ønsker å dele også med de andre i nabolaget bestemmer dere selv. Ikke tenk på dekkskift, service eller flatt dekk på sykkelen. Med biler og sykler fra Otto tar vi hånd om alt. Det eneste du må gjøre selv er å kjøre eller trå.

Otto – Næring

De fleste næringseiendommer har leietakere som har behov for transport, enten det er bil eller sykkel/sparkesykkel. Vi i Otto tilbyr biler og sykler etter behov, og mobilitet bør bli en naturlig del av husleien. Firmaene får full kontroll over bruken, og enkle systemer for å kunne fakturere den enkelte reise til sluttkunde, Det beste av alt er at det ikke lenger er behov for lange leasingavtaler og bilhold. Alt det ordner vi i Otto!

Otto – Kommune

Flere og flere kommuner ønsker å få litt bedre kontroll over bilparken og samtidig åpne opp for at innbyggerne kan bruke noen av bilene når kommunen ikke trenger de. Det synes vi i Otto er lurt. Når vi kan dele biler og sykler, reduserer det også forskjellene mellom oss, og færre trenger å eie egen bil og sykkel. Tidsbruken for å dokumentere arbeidsreiser med egen bil blir ofte til mange årsverk! Enda mer blir det når vi legger til den tiden ansatte bruker på bilvask, dekkskift og transport til og fra verkstedet. Mange av de kommunale reisene er korte og da er det lurt med sykler. Med biler og sykler fra Otto får du full oversikt over bruken, og det blir enklere å se om bilparken er riktig dimensjonert for den tjenesten som skal leveres.

Otto – Bedrift

Bruker dine ansatte egen bil i arbeidet, eller har dere leasingavtaler på for mange biler? Eller hva gjør dere for å håndtere nøkler og reservasjon av bilene? Med biler fra Otto fikser mobiltelefonen både booking og nøkkel. Du får full kontroll over bruken, og funksjoner hvor reisen enkelt kan øremerkes et prosjektnummer. Sykler og sparkesykler gjør susen på de kortere turene og man trenger ikke lete etter parkering.